ماهنامه آشپزباشی-اعظم گلزارمنش
روش تهیه
گوشت، هویج و پیاز را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا نرم و یکدست شود.
آنگاه آرد نخودچی، تخممرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد مخلوط و منسجم شوند.
حالا از مایه فراهم کرده گلولههائی به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته، در دست فرم بیضی بدهید و در روغن سرخ کنید.
اینک در قابلمه مناسبی بچینید و یک پیمانه آب رویش بریزید و 30 دقیقه بپزید.
حالا مخلوط شیره و سرکه را افزوده و یک ربع دیگر کوفته را بپزید تا سس غلیظ و جذب کوفته شود. سپس کوفته را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید