Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:21

کوفته هویج

کوفته هویج

shooroshirin6

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت بدون چربی چرخکرده 500 گرم

هویج رنده کرده 300 گرم

پیاز 1 عدد متوسط

آرد نخودچی 150 گرم

تخم مرغ 1-2 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

روغن برای سرخکردن به میزان لازم

سرکه یک سوم پیمانه

شیره 1 پیمانه

ماهنامه آشپزباشی-اعظم گلزارمنش

روش تهیه

گوشت، هویج و پیاز را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا نرم و یکدست شود.

آن‌گاه آرد نخودچی، تخم‌مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد مخلوط و منسجم شوند.

حالا از مایه فراهم کرده گلوله‌هائی به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته، در دست فرم بیضی بدهید و در روغن سرخ کنید.

اینک در قابلمه مناسبی بچینید و یک پیمانه آب رویش بریزید و 30 دقیقه بپزید.

حالا مخلوط شیره و سرکه را افزوده و یک ربع دیگر کوفته را بپزید تا سس غلیظ و جذب کوفته شود. سپس کوفته را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید

برچسب ها: انواع کوفتهکوفته هویجغذای سنتیآشپزباشیاعظم گلزارمنش تعداد بازديد: 1580 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است