آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
ابتدا 2 قاشق از روغن را در تابه مناسبی بریزید.
پیاز، زنجفیل و سیر را در آن تفت دهید. سپس ادویهها و آب مرغ را اضافه نمائید و آن را 2 دقیقه بجوشانید تا مایه غلیظ شود.
حالا دوغ را بیفزائید و پس از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید.
اینك در ظرف مناسبی باقیمانده روغن را بریزید و ماهی مزهدار كرده با نمك و فلفل را در آن قرار دهید.
اكنون ظرف ماهی را به مدت 15-20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا ماهی بپزد.
ماهی را درون ظرفی قرار دهید سس رویش بریزید و با گشنیز بیارائید.
یادآوری: این خوراك را میتوانید همراه با برنج قهوهای یا برنج معمولی مصرف كنید.