ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روی گوجه فرنگیها آب جوش بریزید و30 ثانیه کنار بگذارید. آنگاه پوست گوجه فرنگیها را بگیرید، هر یک را از وسط نصف کنید و دانههایش را درآورید. سپس گوجهها را خرد کنید.
اکنون روغن را در تابه بزرگی بریزید و آن را روی اجاق بگذارید. سیر را بیفزائید و تفت دهید. اینک گوجه فرنگی، آب پرتقال، رب گوجه فرنگی، شکر، برگ بو، چیلی و نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید.
آن گاه این سس را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید و پیوسته هم بزنید تا آبش کشیده شود. سپس از روی اجاق بردارید و برگهای ریحان را به آن بیفزائید.
در این میان پاستا را در آب جوش دارای نمک بپزید و آن را در صافی بریزید. اینک پاستا را درون سس فراهم کرده ریخته و مخلوط کنید و در صورت دلخواه آن را در پرتقالهای تو خالی بریزید و رویش را با پنیر گودا بیارائید