Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

پاستا با پرتقال

پاستا با پرتقال

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

گوجه فرنگی رسیده 1کیلو گرم

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

سیر خرد کرده  2حبه

آب پرتقال از 2 عدد پرتقال

رب گوجه فرنگی 2قاشق چایخوری

شکر1پینچ

برگ بوی تازه 1عدد

پودر چیلی مقداری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

ریحان تازه 1 دسته

  پاستا(پنه)  400 گرم

پنیر گودا رنده کرده در صورت دلخواه

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روی گوجه فرنگی‌ها آب جوش بریزید و30 ثانیه کنار بگذارید. آن‌گاه پوست گوجه فرنگی‌ها را بگیرید، هر یک را از وسط نصف کنید و دانه‌هایش را  درآورید. سپس گوجه‌ها را خرد کنید.

اکنون روغن را در تابه بزرگی بریزید و آن را روی اجاق بگذارید. سیر را بیفزائید و تفت دهید. اینک گوجه فرنگی، آب پرتقال، رب گوجه فرنگی، شکر، برگ بو، چیلی و نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید.

آن گاه این سس را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید و پیوسته هم بزنید تا آبش کشیده شود. سپس از روی اجاق بردارید و برگ‌های ریحان را به آن بیفزائید.

در این میان پاستا را در آب جوش  دارای نمک بپزید و آن را در صافی بریزید. اینک پاستا را درون سس فراهم کرده ریخته و مخلوط کنید و در صورت دلخواه آن را در پرتقال‌های تو خالی بریزید و رویش را با پنیر گودا بیارائید

برچسب ها: پاستاپاستا پنهآشپزباشیپاستا با پرتقالآعظم گلزارمنش تعداد بازديد: 2073 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است