تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهديس رحيميان
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد، گرم كنید و قالب 12 تائی فریاند یا مافن را چرب نمایید. آرد، نمك و بیكینگپودر را در كاسه بزرگی بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید.
سپس پودر نارگیل، پوست لیمو و پودر شكر را به آن بیفزائید. حالا سفیدههای تخممرغ را در كاسه مناسبی، بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بعد مواد خشك و كره را به آن اضافه كنید و به آرامی مخلوط سازید.
آنگاه یكسوم از حجم قالبها را با این مایه پر كنید و 2 برش انبه روی آن بگذارید. قالبها را به مدت 15- 18 دقیقه و یا تا زمانیكه كیكها طلائی رنگ شوند، بپزید.
بعد از پخت، كیكها را 5 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد از قالب درآورید و روی پنجره سیمی خنك كنید. فریاند را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.
یادآوری: منظور از قالب فریاند؛ قالبهای كوچكی شبیه به قالب مافین است كه بیضی شكل میباشد.