Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:23

فریاند نارگیل و انبـه

فریاند نارگیل و انبـه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 75 گرم

 

نمك یك‌‌هشتم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر نارگیل 125 گرم

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

پودر شكر 225 گرم

 

سفیده‌ تخم‌مرغ 6 عدد درشت

 

كره‌ آبكرده 180 گرم

 

انبه‌ ورقه‌ای خرد كرده 1 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهديس رحيميان

 

فر را با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد، گرم كنید و قالب 12 تائی فریاند یا مافن را چرب نمایید. آرد، نمك و بیكینگ‌پودر را در كاسه‌ بزرگی بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید.

سپس پودر نارگیل، پوست لیمو و پودر شكر را به آن بیفزائید. حالا سفیده‌های تخم‌مرغ را در كاسه‌ مناسبی، بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بعد مواد خشك و كره را به آن اضافه كنید و به آرامی مخلوط سازید.

آن‌گاه یك‌سوم از حجم قالب‌ها را با این مایه پر كنید و 2 برش انبه روی آن بگذارید. قالب‌ها را به مدت 15- 18 دقیقه و یا تا زمانیكه كیك‌ها طلائی رنگ شوند، بپزید.

بعد از پخت، كیك‌ها را 5 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد از قالب درآورید و روی پنجره‌ سیمی خنك كنید. فریاند را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.

یادآوری: منظور از قالب فریاند؛ قالب‌های كوچكی شبیه به قالب مافین است كه بیضی شكل می‌باشد.

 

برچسب ها: فریاند نارگیل و انبـهفرياندروش تهيه فرياند نارگيلآموزش فرياند نارگيلفرياند با انبهتهيه فرياند با انبهمواد لازم فرياند تعداد بازديد: 3007 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است