آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روی سطح میز آرد پاشیده خمیر را به شکل دایرهای به قطر 23سانتیمتر باز کنید و در سینی فر قرار دهید.
آنگاه رویش را با سس آغشته کنید. حالا سویای آماده را روی سطح خمیر بپاشید و به ترتیب قارچ، سوسیس و فلفل دلمهای را اضافه کنید.
سپس روی پیتزا پنیر بریزید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.
روش آمادهسازی سویا خشک: سویا را 20 دقیقه با آب بخیسانید. آنگاه در صافی بریزید و بفشارید.
حالا در تابه مناسبی 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید روی حرارت بگذارید و سویا را به همراه نمک، فلفل و ادویه تفت دهید.
سپس 2 قاشق سوپخوری پیازداغ را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. اینک سویا آماده مصرف میباشد.
یادآوری: طرز تهیه خمیر پیتزا در شماره 125 مجله آموزش داده شده است.