تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق آب كنید. پیاز را بیفزائید و 8-10 دقیقه، تفت دهید تا طلائیرنگ شود. آنگاه سیر، زنجفیل فلفل دلمهای، نمك و ادویهها را بیفزائید و تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شود. سپس گوجهفرنگی را افزوده و 5 دقیقه، بجوشانید.
حالا پوست تخممرغها را بكنید و از درازا نصف كنید و در سس فراهم كرده، بچینید. بهگونهای كه زردهی تخممرغها رو قرار بگیرد. اكنون سس را 3-5 دقیقهی دیگر بجوشانید و آن را به آرامی، با قاشق روی تخممرغها بریزید.
اینك برنج پخته و گرم را در ظرف مناسبی بكشید، سس را بیفزائید و تخممرغها را رویش بچینید.