ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر
برنج را با كره اندکی تفت دهيد آنگاه شير را اضافه كنيد و پخت را ادامه دهيد تا شير كاملا جذب برنج شود. سپس گشنيز، نمك و پنير پارمسان را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
اينك ماهي قزلآلا را از قسمت كمر برش بزنيد و استخوان را از فيله جدا كنيد و با دست به شكل كاسه درآوريد. حالا برنج تهيه شده را داخل آن بريزيد و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت 15-20 دقيقه بپزيد.
يادآوری 1: برای طعمدار كردن برنج میتوانيد از سرکه بالزاميك و يا سويا سس نيز استفاده كنيد.
يادآوری 2: میتوانيد از پنير گودا به جای پنير پارمسان استفاده كنيد.