آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد، پودر شکر و نمک را در کاسه دستگاه غذا ساز بریزید و کره را به آن بیفزائید.
آنگاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
سپس زرده تخم مرغ، خامه و آب سرد را اضافه کنید تا مواد خمیر شود.
خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و ۱ ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را در ۶ قالب مربع تارت به اندازه ۱۵ سانتیمتر قرار دهید و رویشان را با کاغذ روغنی و قدری حبوبات بپوشانید.
اکنون تارت را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید و بعد کاغذ و حبوبات را بردارید و 1۰ دقیقه دیگر تارت را بپزید تا طلائی رنگ شود. همینکه تارت کاملا خنک شد، داخلشان را با مایه میانی پر کنید و دستکم 6 ساعت در یخچال نگه دارید.
هنگام مصرف، روی تارت را با برشی از موز کاراملی، قدری پودر نارگیل و عسل بیارائید.
روش تهیه مایه میانی
شکر، عسل و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.
آنگاه زرده تخممرغهارا درکاسه همزن برقی بریزید واسانس وانیل و نشاسته ذرت را به آن بیفزائید و قدری با همزن برقی بزنید.
سپس ۱ پیمانه از مخلوط شیر را به تخم مرغ بیفزائید و هم بزنید و بعد آن را به باقیمانده شیر افزوده و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.
همینکه کرم کاملاً خنک شد، خامه را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود .
روش تهیه مواد رویه
روی موزها شکر بپاشید و رویشان را با تورچ کاراملی کنید.