آشپزباشی- مریم امیری
آرد، پودر كاكائو و پودر شكر را با هم مخلوط كنید. كره را آب كنید و آن را با قهوه حلكرده در آب جوش مخلوط نمائید. آنگاه این مخلوط را به مواد خشك بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را در قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر پهن كنید و به مدت 40 دقیقه در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود.
سپس روی خمیر را با چنگال سوراخ كنید و در فر گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه بپزید. اكنون صبر كنید تا نان تارت قدری خنك شود و بعد مواد رویه شكلاتی را رویش بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد. اینك كرم پنیر را روی تارت بریزید و با شكلات رنده كرده تزئین نمائید.
روش تهیه رویه شكلاتی: خامه و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. آنگاه شكلات را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را هم بزنید تا شكلات آب شود. حالا كره و قهوه را به آن بیفزائید.
روش تهیه كرم پنیر: پنیر ماسكارپونه را همراه با پودر شكر، با همزن برقی بزنید و بعد خامه فرم گرفته، قهوه حلكرده در آب و شكلات را بیفزائید و مخلوط كنید.