تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفي
بیسكویت، كره و پوست گریپ فروت را با هم مخلوط كنید و در قالب كمربندی به قطر 24 سانتیمتر بریزید. آنگاه مایه میانی را فراهم كنید و روی بیسكویت در قالب بریزید.
سپس قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و پای را به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانیكه مایه میانی ببندد، بپزید. همینكه پای خنك شد، آن را یك شب در یخچال نگه دارید.
حالا پای را با خامه فرم گرفته، فیلههای گریپ فروت و مواد رویه بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیهمواد میانی: تخممرغها و شكر را همراه با وانیلین در ظرف كوچكی بریزید و روی حرارت آبجوش بگذارید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
آنگاه آب گریپ فروت و كره را بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا مایه اندكی غلیظ شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید، رویش را بپوشانید و بگذارید خنك شود. حالا خامه را به مایه فراهمكرده و خنك شده بیفزائید.
روش تهیه مواد رویه: پوست گریپ فروت را خلالی خرد كنید. شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
سپس آن را بجوشانید، پوست گریپ فروت را بیفزائید و شربت را 3 دقیقه دیگر بجوشانید تا پوست گریپ فروت نرم و شفاف شود.
حالا آن را در صافی بریزید و بگذارید كاملاً خنك شود.
یادآوری: میتوانید تلخی پوست گریپ فروت را بگیرید و بعد آن را در شربت بیندازید.