Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:06

تارتلت سیب و مارمالاد

تارتلت سیب و مارمالاد

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 12 نفر

سیب‌ قرمز 3-4 عدد درشت

آب جوش 60 میلی‌‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

شکر 1 قاشق سوپخوری

آب لیموی تازه 1 قاشق چایخوری

خمیر میل‌فوی  1 واحد

مارمالاد سیب یا مارمالاد دلخواه

60 میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

آشپزباشی - افسانه ظروفی

سیب‌ها را بشوئید و خشک کنید. آن‌گاه آنها را با رندة مخصوص به ورقه‌های نازک برش دهید و در ظرف مناسبی قرار دهید.

سپس آب جوش، شکر و آبلیمو را روی سیب‌ها بریزید و آن را 30 ثانیه در مایکروویو بگذارید تا سیب‌ها اندکی نرم شوند.

حالا خمیر میل‌فوی را به ضخامت تقریبی 2 میلیمتر باز کنید و 12 نوار به اندازة 7×23 سانتیمتر از آن برش دهید.

روی نوارهای خمیر مارمالاد بمالید و ورقه‌های سیب را روی یکی از لبه‌های خمیر بچینید.

مراقب باشید که سیب‌ها اندکی روی هم قرار بگیرند و لبه‌های دارای پوست سیب حدود یکی دو سانتیمتر از خمیر بیرون بزند!

اکنون لبه دیگر خمیر را روی سیب‌ها تا کنید و بعد آن را از یک طرف رول نمائید.

به همین ترتیب تارتلت‌های سیب را فراهم کنید و آنها را در قالب مافین بگذ ارید.

اینک تارتلت سیب را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه تارتلت‌ها خنک شدند، در صورت دلخواه اندکی پودر شکر رویشان بپاشید و برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بگذارید.

روش تهیهخمیر میل‌فوی

300 گرم آرد را همراه با یک قاشق چایخوری سرکه سفید و یک دوم قاشق چایخوری نمک دریا در کاسه مناسبی بریزید و در حدود سه‌چهارم پیمانه آب سرد به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه 50 گرم کره نرم شده به آن افزوده و خمیر را ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود.

سپس روی خمیر را بپوشانید و 10 دقیقه در دمای محیط نگه دارید.

حالا 200 گرم کره پاستوریزه و یا کره مخصوص خمیر میل‌فوی را بین دو ورقه کاغذ روغنی قرار دهید و رویش وردنه بکشید تا اندکی تخت شود.

اکنون خمیر را به شکل + باز کنید و کره را وسط خمیر بگذارید. سپس خمیر را به شکل بقچه ببندید و رویش وردنه بکشید تا به شکل مستطیل و به اندازه 15× 30 سانتیمتر در آید.

آن‌گاه خمیر را چهارلا تا بزنید، رویش را بپوشانید و یک ربع در یخچال نگه دارید.

اینک دوباره روی خمیر وردنه بکشید و خمیر را مانند مرحلة اول باز کنید و تا بزنید. عمل باز کردن و تا زدن خمیر را چهار بار تکرار کنید تا خمیر آماده مصرف شود.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیتارتلت سیبتارتلیت سیب و مارمالادروش تهیه تارتلت سیبانواع تارت و تارتلتتارتلت های خوشمزه تعداد بازديد: 1427 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است