آشپزباشی - افسانه ظروفی
سیبها را بشوئید و خشک کنید. آنگاه آنها را با رندة مخصوص به ورقههای نازک برش دهید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
سپس آب جوش، شکر و آبلیمو را روی سیبها بریزید و آن را 30 ثانیه در مایکروویو بگذارید تا سیبها اندکی نرم شوند.
حالا خمیر میلفوی را به ضخامت تقریبی 2 میلیمتر باز کنید و 12 نوار به اندازة 7×23 سانتیمتر از آن برش دهید.
روی نوارهای خمیر مارمالاد بمالید و ورقههای سیب را روی یکی از لبههای خمیر بچینید.
مراقب باشید که سیبها اندکی روی هم قرار بگیرند و لبههای دارای پوست سیب حدود یکی دو سانتیمتر از خمیر بیرون بزند!
اکنون لبه دیگر خمیر را روی سیبها تا کنید و بعد آن را از یک طرف رول نمائید.
به همین ترتیب تارتلتهای سیب را فراهم کنید و آنها را در قالب مافین بگذ ارید.
اینک تارتلت سیب را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه تارتلتها خنک شدند، در صورت دلخواه اندکی پودر شکر رویشان بپاشید و برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بگذارید.
روش تهیهخمیر میلفوی
300 گرم آرد را همراه با یک قاشق چایخوری سرکه سفید و یک دوم قاشق چایخوری نمک دریا در کاسه مناسبی بریزید و در حدود سهچهارم پیمانه آب سرد به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه 50 گرم کره نرم شده به آن افزوده و خمیر را ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود.
سپس روی خمیر را بپوشانید و 10 دقیقه در دمای محیط نگه دارید.
حالا 200 گرم کره پاستوریزه و یا کره مخصوص خمیر میلفوی را بین دو ورقه کاغذ روغنی قرار دهید و رویش وردنه بکشید تا اندکی تخت شود.
اکنون خمیر را به شکل + باز کنید و کره را وسط خمیر بگذارید. سپس خمیر را به شکل بقچه ببندید و رویش وردنه بکشید تا به شکل مستطیل و به اندازه 15× 30 سانتیمتر در آید.
آنگاه خمیر را چهارلا تا بزنید، رویش را بپوشانید و یک ربع در یخچال نگه دارید.
اینک دوباره روی خمیر وردنه بکشید و خمیر را مانند مرحلة اول باز کنید و تا بزنید. عمل باز کردن و تا زدن خمیر را چهار بار تکرار کنید تا خمیر آماده مصرف شود.