آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد و نمك را در کاسه دستگاه غذاساز بريزيد و كره را به آن بيفزائيد. آنگاه دستگاه را روشن کنید تا کره با آرد مخلوط شود و مواد به شكل خرده نان درآيد.
سپس آب سرد را اضافه كنيد تا خمير صاف و يكدستي حاصل شود. روی خمير را بپوشانید و 2٠ دقيقه در يخچال نگه دارید.
حالا دو سوم از خمير را در قالب تارت به قطر ٢٠ سانتيمتر پهن كنيد و روي خمير را با كاغذ روغني و حبوبات بپوشانید.
اکنون تارت را ١٠ دقيقه در فر گرم کرده با دمای ٢٠٠ درجه سانتيگراد بپزید و بعد دما را به ١٨٠ درجه سانتیگراد كاهش دهيد و ١٥ دقیقه دیگر تارت را بپزيد.
اکنون كاغذ و حبوبات ر ا بردارید و مواد مياني را روی تارت بریزید.
آنگاه باقیمانده خمیر تارت رابه شکل دلخواهتان برش دهید و روی مواد میانی را با آن بپوشانید.
اینک تارت را دوباره در فر بگذارید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر با دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد بپزيد. میتوانید این تارت را گرم میل کنید.
روش تهیه مواد ميانی
عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملايم بگذاريد تا روان شود. آنگاه ظرف را روی حرارت بردارید و باقیمانده مواد را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.