Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

تارت نان وعسل

تارت نان وعسل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای   6-8 نفر

آرد  ١٥٠ گرم

نمك  ١پینچ

كره سرد (خرد كرده) ٧٥ گرم

آب سرد3-4 قاشق سوپخوری

مواد لازم مياني

عسل   260 گرم

خرده نان  ٧٥ گرم

خامه صبحانه   ٢ قاشق سوپخوری

پوست ليمو (رنده کرده)  ١ قاشق چايخوری

آب ليموی تازه  ٢ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد و نمك را در کاسه دستگاه غذاساز بريزيد و  كره را به آن بيفزائيد. آن‌گاه دستگاه را روشن کنید تا کره با آرد مخلوط شود و مواد  به شكل خرده نان درآيد.

سپس آب سرد را اضافه كنيد تا خمير صاف و يكدستي حاصل شود. روی خمير را بپوشانید و 2٠ دقيقه در يخچال نگه دارید.

حالا  دو سوم از خمير را در قالب تارت به قطر ٢٠ سانتيمتر پهن كنيد و روي خمير را با كاغذ روغني و حبوبات بپوشانید.

اکنون تارت را  ١٠ دقيقه در فر گرم کرده با دمای ٢٠٠ درجه سانتيگراد بپزید و بعد دما را به ١٨٠ درجه سانتیگراد كاهش دهيد و ١٥ دقیقه دیگر تارت را بپزيد.

اکنون كاغذ و حبوبات ر ا بردارید و مواد مياني را روی تارت بریزید.

آن‌گاه باقیمانده خمیر تارت رابه شکل دلخواهتان برش دهید و روی مواد میانی را با آن بپوشانید.

اینک تارت را دوباره در فر بگذارید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر با دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد بپزيد. می‌توانید این تارت را گرم میل کنید.

روش تهیه مواد ميانی

عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملايم بگذاريد تا روان شود. آنگاه ظرف را روی حرارت بردارید و باقیمانده مواد را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانتارت نان و عسلآموزش پخت انواع تارتطرز تهیه تارت نان و عسلمواد لازم برای تهیه تارت نان و عسل تعداد بازديد: 1453 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است