آشپزباشی - محیا ربیعی
بيسكوييت را با كره مخلوط كنيد و آن را در قالب پای (دیواره از کف جدا شود) به قطر 23 سانتیمتر بریزید و پرس كنيد و در يخچال قرار دهيد تا سفت شود.
آنگاه پنير خامهای، كره بادام زميني و پودر شکر را با همزن برقی مخلوط كنيد تا يكدست شود و دارچين را بیفزائید
سپس پودر ژلاتين را در ٢ قاشق سوپخوری آب سرد حل كنيد و به روش بن ماری (روی بخار آب جوش) حل کنید تا كاملا شفاف شود.
حالا دو سوم خامه را به مخلوط پنیر و كره بادام زمینی بیفزائید و بعد ژلاتین را درون آن بریزید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب، روی بیسکویت بریزید و پای را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مایه میانی ببندد.
مواد فيلينگ را روی كراست ريخته و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا سفت شود.
سپس مخلوط شکلات و کره را روی پای بریزید و صاف کنید. حالا پای را دوباره در يخچال قرار دهيد تا آماده مصرف شود. اینک روی پای را با خامه فرم گرفته بیارائید.
روش تهیه مواد رویه: کره، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.