ماهنامه آشپزباشی - مژگان فرهنگ
روش تهیه خمیر: همه مواد را به جز تخم مرغ در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید. آنگاه تخممرغ را بیفزائید تا مواد خمیر شود. (چنانچه خمیر جمع نشد، قدری آب سرد به آن بیفزائید.) سپس خمیر را در قالب تارت به اندازه 20 در 30 سانتیمتر پهن کنید و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد نمائید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر تارت را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 200درجهسانتیگراد بپزید. اکنون دمای فر را به 170 درجه سانتیگراد کاهش دهید و مواد میانی را روی خمیر بریزید و تارت لیمو را 40-45 دقیقه در فر بپزید.
همینکه تارت خنک شد، آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در صورت دلخواه، با استفاده از شابلون و پودر شکر رویش را بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: شکر، تخممرغها و زرده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه کره، آرد ذرت، پوست پرتقال و آبلیمو ترش را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس خامه را افزوده و هم بزنید.