Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:15

تارت گردوی شكلاتی

تارت گردوی شكلاتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

آرد ٢٠٠ گرم

شكر دانه ريز ٧٥ گرم

كره ٩٠ گرم

تخم مرغ همزده ١عدد

پوست پرتقال رنده كرده ٢ قاشق چايخوری

مواد لازم مياني:

گلدن سيروپ يا عسل ٢٠٠ گرم

شكر قهوه‌ای ٤٥ گرم

كره ٥٠ گرم

تخم مرغ همزده  ٣ عدد

اسانس وانيل ١ قاشق چايخوری

گردوی برشته و خرد كرده ١٧٥ گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد و شکر را در کاسه دستگاه غذا ساز بریزید، كره را  بیفزائید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

آن‌گاه  تخم‌مرغ  و پوست پرتقال را بیفزائید و دوباره چند ثانیه دستگاه را روشن کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را در قالب تارتلت به قطر 10 سانتیمتر و یا قالب تارت به قطر 20 سانتیمتر پهن کنید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

سپس مایه میانی را روی خمیر بریزید و تارت را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای ١٨٠ درجه سانتيگراد  بپزيد.

روش تهیه مایه ميانی: عسل، شكر، شكلات و كره را در ظرف مناسبي بريزيد و روی حرارت بگذاريد تا شکر، کره و شکلات آب شود.

آنگاه ظرف را از روی حرارت برداريد و کنار بگذاريد تا مایه خنك شود. سپس  تخم‌مرغ‌ها، وانيل و گردو را بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانتارت شکلاتیتارت گردوآموزش انواع تارتآموزش تارت و پایتارت گردوی شکلاتیمواد لازم تارت گردوی شکلاتی تعداد بازديد: 1704 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است