آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد و شکر را در کاسه دستگاه غذا ساز بریزید، كره را بیفزائید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
آنگاه تخممرغ و پوست پرتقال را بیفزائید و دوباره چند ثانیه دستگاه را روشن کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را در قالب تارتلت به قطر 10 سانتیمتر و یا قالب تارت به قطر 20 سانتیمتر پهن کنید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس مایه میانی را روی خمیر بریزید و تارت را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای ١٨٠ درجه سانتيگراد بپزيد.
روش تهیه مایه ميانی: عسل، شكر، شكلات و كره را در ظرف مناسبي بريزيد و روی حرارت بگذاريد تا شکر، کره و شکلات آب شود.
آنگاه ظرف را از روی حرارت برداريد و کنار بگذاريد تا مایه خنك شود. سپس تخممرغها، وانيل و گردو را بیفزائید و مخلوط کنید.