آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد، نمک و شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید، کره را بیفزایید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.
آنگاه زرده تخممرغ و آب را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر فراهم کرده را در قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر پهن کنید، روی خمیر را با کاغذ و حبوبات بپوشانید و قالب را 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیر سرد شود.
حالا خمیر را 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اکنون کاغذ و حبوبات را برداریدو 15 دقیقه دیگر خمیر را بپزید.
همینکه خمیر قدری خنک شد، مایة میانی را رویش بریزید و تارت را به مدت تقریبی20 دقیقه در فر بپزید. اینک تارت را با لیموی کاراملی بیارائید.
روش تهیه مایه میانی: آب لیمو، تخم مرغها، شکر و پودر بادام را با هم مخلوط کنید و بعد خامه را به آن بیفزائید و هم بزنید.
روش تهیه لیموی کاراملی: شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود.
آنگاه بگذارید شکر حل شود. آنگاه بگذارید شکر طلائی رنگ و کارامل شود و بعد برشهای لیمو را درون کارامل بریزید و بعد از یک جوش از روی حرارت بردارید.