Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:14

تارت لیمو و کارامل

تارت لیمو و کارامل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

آرد 150 گرم

نمک 1 پینچ

شکر دانه ریز30 گرم

کره سرد (خرد کرده) 100 گرم

زرده تخم مرغ 1 عدد

آب سرد 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی:

آب لیموی تازه 60 میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

تخم‌مرغ 2 عدد

شکر دانه ریز 80 گرم

پودر بادام 225 گرم

خامه صبحانه 90 گرم

مواد لازم برای کارامل کردن لیمو:

شکر 170 گرم

آب 90 میلی لیتر (حدود یک‌سوم پیمانه)

لیموی تازه  2 عدد

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد، نمک و شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید، کره را بیفزایید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.

آن‌‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر فراهم کرده را در قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر پهن کنید، روی خمیر را با کاغذ و حبوبات بپوشانید و قالب را 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیر سرد شود.

حالا خمیر را 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اکنون کاغذ و حبوبات را برداریدو 15 دقیقه دیگر خمیر را بپزید.

همینکه خمیر قدری خنک شد، مایة میانی را رویش بریزید و تارت را به مدت تقریبی20 دقیقه در فر بپزید. اینک تارت را با لیموی کاراملی بیارائید.

روش تهیه مایه میانی: آب لیمو، تخم مرغ‌ها، شکر و پودر بادام را با هم مخلوط کنید و بعد خامه را به آن بیفزائید و هم بزنید.

روش تهیه لیموی کاراملی: شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود.

آن‌گاه بگذارید شکر حل شود. آن‌گاه بگذارید شکر طلائی رنگ و کارامل شود و بعد برش‌های لیمو را درون کارامل بریزید و بعد از یک جوش از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: تارت و پایآشپزباشیمهدیس رحیمیانتارت لیمودسر خوشمزهدسرهای مدرندسر جدیدتارت لیمو و کاراملتارت کارامل تعداد بازديد: 1400 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟