Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:25

پای گیلاس و زردآلو

پای گیلاس  و زردآلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

آرد 220 گرم

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

کره سرد (خرد کرده) 115 گرم

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

آب 2 - 3 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی:

مارمالاد زردآلو 60 گرم (حدود یک چهارم پیمانه)

زردآلوی نصف کرده و هسته گرفته 10 عدد

گیلاس هسته گرفته 10 عدد

کره 50گرم

پودر شکر 50 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

پودر بادام 30 گرم

آرد 25 گرم

پوست لیموی رنده کرده 1 قاشق چایخوری

پرک بادام 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - آرزو گنجی

آرد و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و کره را بیفزائید. آن‌گاه با نوک انگشتانتان کره را با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

 سپس زردة تخم‌مرغ و ‌آب را مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را در قالب تارت به قطر 20 سانتیمتر پهن کنید و رویش مارمالاد زردآلو بریزید.

اینک داخل زردآلوها گیلاس بگذارید و آنها را روی مارمالاد بچینید.

آنگاه کره، پودر شکر و تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد پودر بادام، آرد و پوست لیمو را افزوده اضافه و مخلوط کنید.

اینک مایه فراهم کرده را روی زردآلوها بریزید و پرک بادام را روی آن بچینید. سپس پای را به مدت تقریبی 30-35 در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آموزش انواع تارت و پایآشپزباشیپای گیلاسآرزو گنجیپای گیلاس و زردآلوانواع پای خوشمزه تابستانیطرز تهیه پای گیلاس و زردآلو تعداد بازديد: 1211 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است