آشپزباشی - آرزو گنجی
آرد و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و کره را بیفزائید. آنگاه با نوک انگشتانتان کره را با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
سپس زردة تخممرغ و آب را مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را در قالب تارت به قطر 20 سانتیمتر پهن کنید و رویش مارمالاد زردآلو بریزید.
اینک داخل زردآلوها گیلاس بگذارید و آنها را روی مارمالاد بچینید.
آنگاه کره، پودر شکر و تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد پودر بادام، آرد و پوست لیمو را افزوده اضافه و مخلوط کنید.
اینک مایه فراهم کرده را روی زردآلوها بریزید و پرک بادام را روی آن بچینید. سپس پای را به مدت تقریبی 30-35 در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.