تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
آرد را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و كره را به آن بیفزائید. آنگاه دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خرده نان درآید. سپس شكر، تخممرغ، زرده تخممرغ، وانیلین و نمك را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. پس از آن خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و در دو قالب تارت به قطر 20 سانتیمتر، قرار دهید.
اكنون مایه میانی را درون خمیر بریزید و رویش را صاف كنید. قالبها را در سینی شیرینیپزی بگذارید و تارت را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فرم گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینكه تارت خنك شد، در صورت دلخواه رویش را با آجیل بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: شكر و آجیل را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آرد، تخممرغها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه یكدستی حاصل شود.