تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
4 قالب تارتلت به قطر 10 سانتیمتر را چرب كنید. آرد، پودر شكر و بادام را در كاسهای بریزید، كره خردكرده را بیفزائید و مخلوط كنید تا به شكل خرده نان در آید.
سپس زرده تخممرغ را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را درون كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگهدارید.
بعد خمیر را درون قالبها پهن كنید و با كاغذ و حبوبات بپوشانید. آنگاه قالبها را در سینی بچینید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه خمیر را بپزید. سپس كاغذ و حبوبات را بردارید و 10 دقیقه دیگر خمیر را بپزید.
اكنون صبر كنید تا نان تارت خنك شود و بعد مواد میانی را رویش بریزید و 25 دقیقه دیگر در فر بپزید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط كنید.