آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر را چرب كنید. آنگاه آرد را در كاسهای الك كنید و كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به شكل خرده نان در آورید. سپس شكر و زردههای تخممرغ را بیفزائید و خمیر كنید.
حالا خمیر را در كیسه نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگهدارید. بعد خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و در قالب پهن كنید. با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد نمائید.
با كاغذ روغنی بپوشانید و با حبوبات سنگین كنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید. اكنون قالب را از فر خارج كنید، كاغذ و حبوبات را بردارید و 10 دقیقه دیگر خمیر را بپزید.
صبر كنید تا خمیر خنك شود و بعد مواد میانی را روی آن بریزید و بقیه مراحل را طبق دستور در روش تهیه مواد میانی دنبال كنید.
روش تهیه مواد میانی: تخممرغها، پوست پرتقال، آب پرتقال، شكر، شكلات آبكرده، پودر كاكائو و خامه را در ظرف مناسبی بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا مایه یكدستی حاصل شود.
این مایه را روی خمیر سرد شده بریزید و صاف كنید. آنگاه در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. بعد بگذارید كاملاً خنك شود.
حالا شكلات خردكرده و خامه اضافی را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا سس یكدستی حاصل شود. همینكه سس قدری خنك شد، آن را روی كرم درون قالب بریزید و تارت را به مدت تقریبی 3-4ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.
اكنون آن را با شكلات مغزدار نصفكرده تزئین كنید.