آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر، یا مستطیل به اندازه 10× 25 سانتیمتر را چرب كنید.
بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و در قالب بریزید و كاملاً فشرده كنید.
آنگاه هر دو شكلات را به روش بنماری آب كنید و كنار بگذارید تا خنك شود.
سپس خامه را با همزن برقی بزنید تا كمی فرم بگیرد و سفت شود و شكلاتها را به خامه بیفزائید و هم بزنید تا كاملاً مخلوط و یكدست شوند.
حالا قهوه را با كمی آبجوش حل كنید و به مخلوط شكلات بیفزائید. بعد آن را روی بیسكویت در قالب بریزید و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملاً ببندد.
اینك تارت را با خامه فرمگرفته و پودر شكلات تزئین كنید.