Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:15

تارت موكا

تارت موكا

shooroshirin7

0 1

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

بیسكویت شكلاتی آسیاب كرده 150 گرم

 

كره‌ آبكرده  70 گرم

 

شكلات سیاه  80 گرم

 

شكلات شیری  120 گرم

 

خامه‌ شیرین شده  300 گرم

 

قهوه‌ فوری  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر، یا مستطیل به اندازه‌ 10× 25 سانتیمتر را چرب كنید.

بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و در قالب بریزید و كاملاً فشرده كنید.

آن‌گاه هر دو شكلات را به روش بن‌ماری آب كنید و كنار بگذارید تا خنك شود.

سپس خامه را با همزن برقی بزنید تا كمی فرم بگیرد و سفت شود و شكلات‌ها را به خامه بیفزائید و هم بزنید تا كاملاً مخلوط و یكدست شوند.

حالا قهوه را با كمی آب‌جوش حل كنید و به مخلوط شكلات بیفزائید. بعد آن را روی بیسكویت در قالب بریزید و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملاً ببندد.

اینك تارت را با خامه‌ فرم‌گرفته و پودر شكلات تزئین كنید.

 

برچسب ها: دسرتارتانواع دسرآموزش تارتآموزش دسرانواع تارتتارت موكا تعداد بازديد: 2472 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است