Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:13

پای به

پای به

shooroshirin1

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

آب یك ‌لیتر و 250 میلی‌لیتر (5 پیمانه)

 

شكر 125 گرم

 

میپل سیروپ (پن‌كیك سیروپ) 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

به پوست‌كنده و خردكرده 5 عدد

 

دانه هل 7-8 عدد

 

آرد ذرت 2 قاشق چایخوری

 

پرك بادام 2-3 قاشق

 

مواد لازم رویه

 

آرد 250 گرم

 

آرد ذرت 50 گرم

 

پودر شكر 55 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

 

كره خردكرده  100 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

ماست 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی

 

آب، شكر و میپل سیروپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه به را بیفزائید و به

مدت تقریبی 2 ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا به قرمز‌ رنگ شود.

اكنون به را از شربت جدا كنید و در قالب نسوز و گود پای به قطر 23 سانتیمتر، بریزید. حالا یك پیمانه از شربت به را بردارید و 2 قاشق چایخوری آرد ذرت را به آن بیفزائید و روی به بریزید.

سپس مواد رویه را فراهم كنید و آن را در اطراف به بریزید. بادام را رویش بپاشید و به مدت تقریبی 40 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.

روش تهیه مواد رویه: مواد خشك را با هم مخلوط كنید و دو بار الك نمائید. آن‌گاه كره را به مواد خشك بیفزائید و با نوك انگشتانتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان در آید. سپس وانیلین و ماست را بیفزائید و مخلوط كنید.

یادآوری: می‌توانید برای ریختن مایه رویه بر روی به، از قاشق مخصوص بستنی (اسكوپ) بهره بگیرید.

 

برچسب ها: آشپزیانواع پایمواد اولیه پایپای بهطرز تهیه پایآشپزی با به تعداد بازديد: 2926 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است