تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی
آب، شكر و میپل سیروپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه به را بیفزائید و به
مدت تقریبی 2 ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا به قرمز رنگ شود.
اكنون به را از شربت جدا كنید و در قالب نسوز و گود پای به قطر 23 سانتیمتر، بریزید. حالا یك پیمانه از شربت به را بردارید و 2 قاشق چایخوری آرد ذرت را به آن بیفزائید و روی به بریزید.
سپس مواد رویه را فراهم كنید و آن را در اطراف به بریزید. بادام را رویش بپاشید و به مدت تقریبی 40 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.
روش تهیه مواد رویه: مواد خشك را با هم مخلوط كنید و دو بار الك نمائید. آنگاه كره را به مواد خشك بیفزائید و با نوك انگشتانتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان در آید. سپس وانیلین و ماست را بیفزائید و مخلوط كنید.
یادآوری: میتوانید برای ریختن مایه رویه بر روی به، از قاشق مخصوص بستنی (اسكوپ) بهره بگیرید.