تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
شیر عسلی را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 3-5 دقیقه، روی حرارت ملایم بجوشانید تا طلائی رنگ شود. آنگاه صبر كنید تا شیرعسلی كاملاً خنك شود.
حال بیسكویت، كره، زنجفیل و شكر را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس این مخلوط را در قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر بریزید و كف و دیواره قالب را با آن بپوشانید و 20 دقیقه در یخچال بگذارید.
اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 190 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 6-8 دقیقه، بیسكویت را بپزید. آنگاه قالب را از فر در آورید و بگذارید بیسكویت خنك شود.
حالا شكلات سیاه و 150 میلیلیتر از خامه را در ظرف مناسبی بریزید، عسل و كره را بیفزائید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا كرم براق و یكدستی به دست آید.
اینك ظرف را از روی حرارت بردارید و همینكه كرم خنك شد، آن را در قالب روی بیسكویت بریزید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون 150 میلیلیتر دیگر از خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. تا گرم شود.
آنگاه شكلات سفید را بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم براق و یكدستی حاصل شود. حال ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید كرم گاناش سفید خنك شود. اینك وانیلین و شیرعسلی را به آن بیفزائید و 2 دقیقه با همزن برقی بزنید.
سپس این كرم را در قالب روی كرم گاناش بریزید و صاف كنید. پوست موزها را بگیرید و موزها را حلقه حلقه كنید و روی كرم بچینید. اینك باقیمانده خامه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و روی موز را با خامه بپوشانید و اندكی پودر كاكائو بپاشید.