آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و 4 قالب تارتلت را به قطر 10 سانتیمتر چرب سازید و کنار بگذارید.
آنگاه هر ورق خمیر فیلو را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنیدو داخل هر یک از قالبها را با خمیر فیلو بپوشانید و رویش کره بمالید.
دوباره روی این خمیر سه تا چهار لایه دیگر خمیر بگذارید و بین آنها کره بمالید. سپس با مایهمیانی داخل خمیرها را پر کنید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید. در صورت دلخواه روی تارت پودر شکر بپاشید.
روش تهیه مایه میانی: همه مواد را بجز گردو با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. اکنون گردو را به آن بیفزائید.