Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:02

تارت گردو و کاسترد

تارت گردو و کاسترد

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تعداد  4-6 نفر

کره آبکرده  40 گرم

خمیر فیلو  8 ورق

ماست خامه‌ای  150 گرم

عسل  60 گرم

خامه صبحانه  150 گرم

شکر دانه ریز 2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ  2 عدد

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

گردو خرد کرده 40 گرم

پودر شکر برای تزئین  به میزان لازم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و 4 قالب تارتلت را به قطر 10 سانتیمتر چرب سازید و کنار بگذارید.

آن‌گاه هر ورق خمیر فیلو را  به چهار قسمت مساوی تقسیم کنیدو داخل هر یک از قالبها را با خمیر فیلو بپوشانید و رویش کره بمالید.

دوباره روی این خمیر سه تا چهار لایه دیگر خمیر بگذارید و بین آنها کره بمالید. سپس  با مایهمیانی داخل خمیر‌ها را پر کنید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید. در صورت دلخواه روی تارت پودر شکر بپاشید.

روش تهیه مایه میانی: همه مواد را بجز گردو با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. اکنون گردو را به آن بیفزائید.

برچسب ها: تارت و پایانواع تارتآشپزباشیمهدیس رحیمیاندسر خوشمزهدسرهای مدرنتارت گردو و کاستردتارت خوشمزه تعداد بازديد: 1172 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است