آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
شکر و خلال بادام را با هم آسیاب کنید. آنگاه این مخلوط را همراه با روغن جامد و کره در کاسه همزن برقی بریزید و با سرعت متوسط هم بزنید.
سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پوره موز، بیکینگ سودا، وانیل، آرد، نمک، دارچین و شیر را افزوده و مخلوط کنید.
هر بار به اندازه 1 قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده را روی صفحه سلیکونی بریزید و ووپی پای را به مدت تقریبی 13-15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه ووپیپایها خنک شدند، آنها را دوتا دوتا با کرم پنیر به هم بچسبانید و برای پذیرایی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه کرم پنیر کاراملی: کره و پنیر خامهای را با همزن برقی بزنید و پودر شکر را کمکم به آن بیفزائید.
آنگاه شکر قهوهای را در شیر حل کنید و آن را درون کرم بریزید. سپس کرم را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.