آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد، نمک و پودر بادام را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید، کره را به آن بیفزائید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.
آنگاه آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و در قالب تارت به اندازه 10×20 سانتی متر پهن نمائید.
روی خمیر را با کاغذ و حبوبات بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر تارت را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید .
بعد کاغذ و حبوبات را از روی خمیر بردارید و 5 دقیقه دیگر آن را بپزید. اکنون مایه میانی را روی خمیر بریزید و تارت را 20 دقیقه در فر بپزید.
همینکه تارت خنک شد، رویش را با انجیر بیارائید و برای پذیرائی در ظر ف مناسبی قرار دهید.
روش تهیه مایه میانی: آب، نیمی از شکر و انجیر را در ظرف مناسبی (سس پن) بریزید و 10 دقیقه روی حرارت بجوشانید.
آنگاه پنیر، زرده تخممرغها و وانیل را با همزن برقی بزنیدتا صاف و یکدست شود. سپس باقیمانده شکر و عسل را به آن بیفزائید.