نغمه ميرزايي
آرد و پودر كاكائو را درون كاسهای بریزید. بعد كره را اضافه كنید و با نوك انگشت، كره را به خورد آرد بدهید تا مواد به شكل خرده نان درآید. سپس پودر شكر و آب را بیفزائید تا خمیر صافی حاصل شود. خمیر را داخل كیسهی نایلونی، به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. حالا روی سطح آرد پاشی شده، خمیر را به ضخامت 2 تا 3 میلیمتر به كمك وردنه باز كنید و درون قالب تارتلت به قطر 10 سانتیمتر بیندازید. روی خمیر را با چنگال سوراخ كنید و درون فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه بپزید و روی پنجرهی فلزی خنك كنید.
اكنون لبهی تارتلتها را درون شكلات و سپس مخلوط مغزها بزنید و با میوهی دلخواه خود پر كنید و با قلممو روی میوهها ژله بمالید.
یادآوری: جهت تهیهی ژله، آن را با یك دوم پیمانه آب جوش مخلوط كنید و پس از نیم بند شدن مصرف كنید.