تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
پنیر خامهای و كره را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آرد و نمك را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی بهدست آید. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. حالا قالبهای مینی مافین را چرب كنید و داخل قالبها را با خمیر فراهم كرده بپوشانید.
حالا قالب را دوباره به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید. اكنون درون خمیرها را با مواد میانی پر كنید و تارتلتها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. تارتلتها را از قالب درآورید و با مارمالاد و خلال پسته بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط كنید.