آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
ابتدا خمیر تارت را به این ترتیب آماده كنید. آرد، پودر كاكائو، پسته و نمك را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه كره را در كاسهی دیگری بریزید و در حدود 3 دقیقه، با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس شكر را بیفزائید و همزدن را 2 دقیقهی دیگر، ادامه دهید. حالا وانیلین و مخلوط آرد و پسته را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی، حاصل شود.
خمیر را در كیسهی نایلونی، بگذارید و به مدت یكساعت در یخچال، نگهدارید.
آنگاه خمیر را به ضخامت تقریبی یك سانتیمتر، روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و در قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر، پهن كنید.
اضافههای خمیر را بگیرید و به مدت 30 دقیقه، در یخچال نگهدارید.
سپس قالب را در فر گرم شده با دمای 170 درجهی سانتیگراد، قرار دهید و به مدت 30 دقیقه نان تارت را بپزید و همینكه خنك شد، خمیر پسته را روی آن پهن كنید و با رویهی شكلاتی، بپوشانید.
اینك تارت را به مدت 25-30 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 150 درجهی سانتیگراد، بپزید. سپس صبر كنید تا تارت كاملاً خنك شود و بعد آن را با قدری پودر پسته بیارائید.
روش تهیهی خمیر پسته: پسته، شكر و نمك را در كاسهی دستگاه غذاساز، بریزید و مخلوط كنید. سپس روغن را بیفزائید تا مواد بهصورت خمیر در آید.
روش تهیهی رویهی شكلاتی
خامه و شیر را در ظرف مناسبی، روی حرارت بگذارید تا كمی گرم شود. سپس شكلات را بیفزائید و به آرامی مخلوط نمائید تا صاف و یكدست، شود.
حال آن را به مدت 10 دقیقه، كنار بگذارید تا قدری خنك شود. آنگاه تخممرغ را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.