ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد، شكر و نمك را در كاسه مناسبي بريزيد، كره را بيفزائيد و با نوك انگشتانتان كره را با آرد مخلوط كنيد تا مواد به شكل خرده نان درآيد. آنگاه آب را بيفزائيد و مخلوط كنيد تاخمير مناسبی حاصل شود.
حالا در قالب تارت به قطر23 سانتيمتر پهن كنيد و دست كم 30 دقيقه در يخچال نگه داريد. سپس روی خمير را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانيد و آن را به مدت 20 دقيقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد.
اكنون كاغذ و حبوبات را برداريد و 10 دقیقه ديگر، خمير را بپزيد تا طلائي رنگ شود. همينكه تارت خنك شد، مواد ميانی را داخل آن بريزيد. تارت را دست كم 4 ساعت يا يك شب در يخچال نگه داريد تا آماده مصرف شود.
روش تهیه مواد ميانی : پودر ژلاتين را روی مخلوط آب، آبليمو و شكر بپاشيد و آن را به روش بنماری حل كنيد. آنگاه سفيده تخممرغها را با همزن برقی بزنيد تا سفيد شود و فرم بگيرد.
سپس محلول ژلاتين را به سفيدههای زده شده بيفزائيد و بعد خامه را درون اين مايه بريزيد و به آرامی مخلوط سازيد.