آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب به قطر 23 سانتیمتر بریزید و کاملا فشرده کنید. آنگاه قالب را 30 دقیقه در یخچال بگذارید. حالا شکلات را به روش بنماری آب کنید و بگذارید اندکی خنک شود.
اکنون زرده تخممرغ و خامه را به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. اینک سفیده تخممرغ را با سرعت زیاد همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و کمکم 1 قاشق شکر را به آن اضافه کنید.
آنگاه سفیده زده شده را در 2 نوبت به مخلوط شکلات افزوده و مایه بهدست آمده را روی خمیر بریزید و صاف کنید.
سپس موس شکلات سفید را هم به همان ترتیب فراهم کنید و روی مواد قبلی بریزید. حالا موس تارت را دست کم 4 ساعت یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
یادآوری: می توانید این موس تارت را در ظرفهای تك نفره نیز آماده كنید.