آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
کره و پنیر خامهای را در کاسه مناسبی بریزید و با مفتول دستی هم بزنید. آنگاه آرد را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر شود. حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و در قالب مخصوص پای، به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید. اکنون نیمی از مواد میانی را روی خمیر بریزید و تخممرغها را با شیره انگور مخلوط کنید.
حالا آب جوش را به بیکینگسودا افزوده و آن را بلافاصله به مخلوط تخممرغ و شیره انگور بیفزائید. اینک مایه فراهم کرده را روی مواد میانی بریزید و باقیمانده مواد میانی را روی آن بپاشید.
اکنون قالب را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و پای را به مدت تقریبی 35 دقیقه بپزید.
روش تهیه مواد میانی: آرد، شکر قهوهای، نمک و ادویهها را در کاسه مناسبی بریزید و کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا به شکل خردهنان درآید.