Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:12

پای با شیره انگور

پای با شیره انگور

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 115 گرم

 

پنیر خامه‌ای 115 گرم

 

آرد 115 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

شیره انگور 185 گرم

 

آب جوش 120 میلی لیتر ( یک دوم پیمانه)

 

بیکینگ سودا یک دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی:

 

آرد 115 گرم

 

شکر قهوه‌ای 115 گرم

 

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

 

جوز هندی رنده کرده یک چهارم قاشق چایخوری

 

دارچین یک چهارم قاشق چایخوری

 

کره 75 گرم

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

کره و پنیر خامه‌ای را در کاسه مناسبی بریزید و با مفتول دستی هم بزنید. آن‌گاه آرد را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر شود. حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و در قالب مخصوص پای، به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید. اکنون نیمی از مواد میانی را روی خمیر بریزید و تخم‌مرغ‌ها را با شیره انگور مخلوط کنید.

حالا آب جوش را به بیکینگ‌سودا افزوده و آن را بلافاصله به مخلوط تخم‌مرغ و شیره انگور بیفزائید. اینک مایه فراهم کرده را روی مواد میانی بریزید و باقیمانده مواد میانی را روی آن بپاشید.

اکنون قالب را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و پای را به مدت تقریبی 35 دقیقه بپزید.

روش تهیه مواد میانی: آرد، شکر قهوه‌ای، نمک و ادویه‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا به شکل خرده‌نان درآید.

 

برچسب ها: انواع پایپای با شیره انگورآشپزی با شیره انگورشیره انگورپای ها تعداد بازديد: 1745 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است