آشپزباشی
فر (تاون) را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالبی با اندازه 11 × 35 سانتیمتر را چرب كنید و آرد بپاشید. سپس آرد اضافی را با تكان دادن از قالب جدا كنید. آرد، دارچین، شكر، بیكینگ پودر، كره و زرده تخم مرغ را درون كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا با هم مخلوط شوند.
آنگاه آب را اضافه نمائید تا خمیری یكنواخت به دست آید. اكنون خمیر را درون كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد خمیر را لای 2 برگ كاغذ روغنی با وردنه باز نمائید و درون قالب پهن كنید؛ به طوری كه كف و دیواره آن را بگیرد. روی خمیر را با كاغذ روغنی بپوشانید و با مقداری حبوبات، روی آن را سنگین كنید.
قالب را داخل سینی بگذارید و به مدت 8 دقیقه در فر بپزید. سپس از فر خارج كنید و كاغذ را بردارید و 8 دقیقه دیگر در فر با دمای 180درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی آن طلائی رنگ شود.
اكنون باقیمانده موز را خرد كنید و روی تارت بچینید و مایه میانی را رویش بریزید و با فندق تزئین نمائید. حالا آن را به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و پس از خنك شدن، با پودر شكر تزئین نمائید.
روش تهیه مواد میانی
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. بعد یك عدد موز له كرده، تخم مرغ، فندق آسیاب كرده و آرد را بیفزائید و به مدت 2 دقیقه با همزن برقی بزنید.