آشپزباشی
در تابه مناسبی روغن بریزید، روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. حالا گوجهفرنگی، رب، سبزیها، شكر، نمك و فلفل را بیفزائید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید. درِ تابه را ببندید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید.
پاستا را در آبجوش و نمك بپزید و آبكش كنید. اكنون آن را با مواد یادشده مخلوط كنید و در ظرف نسوزی بریزید. آنگاه سس سفید، پنیر و نان كوبیده را روی آن بریزید و در فر (تاون) گرمشده با دمای 190 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه بپزید.
روش تهیه سس سفید
كره را در ظرف مناسبی، بریزید و روی اجاق آب كنید. آرد را در آن قدری تفت دهید. سپس شیر را اضافه نمائید و مرتب هم بزنید تا سس، غلیظ شود. اكنون نمك و فلفل را بیفزائید. بعد آن را از روی حرارت بردارید.