ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
آرد را در كاسه مناسبی الك كنيد و كره را به آن بيفزائيد. آنگاه كره را با نوك انگشتانتان با آرد مخلوط كنيد تا مواد به شكل خرده نان در آيد. سپس پودر شكر، وانيلين و يكي از زرده تخممرغها را به آن بيفزائيد.
حالا آب را كمكم افزوده و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی به دست آيد. مراقب باشيد كه خمير را ورز ندهيد زيرا موجب سفت شدن خمير میشود.
اكنون خمير فراهم كرده را در كيسه نايلونی بگذاريد و نيم ساعت در يخچال نگه داريد. آنگاه خمير را به ضخامت تقریبی 2 میلی متر باز كنيد و در قالب چربكرده تارت به قطر 23 سانتيمتر قرار دهيد.
اضافیهای خمير را بگيريد و قالب را نيم ساعت در يخچال نگه داريد. حالا از اضافیهای خمير، برگ درست كنيد تا از آن براي آراستن تارت استفاده كنيد.
سپس روی خمير را با كاغذ روغني و سراميكهای مخصوص، بپوشانيد و آن را 10 دقيقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد. اينك كاغذ و سراميكها را برداريد و 10 دقیقه ديگر، خمير تارت را بپزيد.
در اين ميان برگهای ساخته شده از خمير را نيز روی سینی دارای كاغذ روغنی بگذاريد، رويش مخلوط زرده تخممرغ و شير بماليد و در فر بپزيد تا طلائي رنگ شود.
حالا مایه ميانی را در تارت پخته و خنك شده بريزيد و دوباره قالب را در فر بگذاريد و تارت كدو حلوائي را به مدت تقريبي 40 دقيقه، بپزيد. همينكه تارت خنك شد، آن را با برگهای ساخته شده بيارائيد.
روش تهیه مایه ميانی: كدو را به قطعات كوچك برش دهيد و بپزيد. آنگاه پوستش را بگيريد و كدو را پوره كنيد.
سپس تخممرغها و شكر قهوهای را با همزن برقی بزنيد و بعد پوره خنك شده كدو، خامه و ادويهها را به آن افزوده و مخلوط كنيد.
يادآوری: میتوانيد تارت كدو حلوائی را همراه با خامه فرم گرفته و يا بستنی وانیلی سرو كنيد