آشپزباشی - افسانه ظروفی
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغ، زرده تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس مخلوط الککرده آرد، نمک و بیکینگپودر را افزوده و فقط در حد مخلوط شدن، با لیسک هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
در این میان، کرم کاسترد را فراهم کنید و بگذارید خنک شود. اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 11 سانتیمتر قالب بزنید.
اینک خمیرهای قالب زده را در رینگهای مخصوص تارتلت به قطر 8 سانتیمتر قرار دهید و آن را به دیواره قالبها بچسبانید.
آنگاه قالبها را به آرامی روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و داخلشان را با کرم کاسترد فراهم کرده پر کنید.
سپس از باقیمانده خمیر، دایرههائی به قطر 8 سانتیمتر برش دهید و این دایرهها را روی کرم بگذارید و رویش وردانه بکشید تا اضافیهای خمیر گرفته شود.
حالا روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نکند! اکنون تارتلتها را به مدتی تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه تارتلتها طلائی رنگ شدند. آنها را از فر درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شوند.
اینک روی تارتلتها شکلات آبکرده بریزید و زرورق مخصوص شکلات را رویشان بگذارید.
سپس تارتلتها را در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد و بعد زرورق را از تارتلتها جدا کنید.
حالا تارتلت کاسترد و شکلات را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.
روشتهیه کرم کاسترد
زرده تخممرغها، شکر، وانیلین و آرد را با همزن برقی بزنید تا زردهها کمرنگ و غلیظ شوند.
آنگاه شیر جوشانده را کمکم روی زردههای همزده بریزید و بعد این مایه را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.
حالا کره را به کرم بیفزائید و مخلوط کنید. روی کرم را بپوشانید و بگذارید خنک شود.