آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
بيسكويت و ٣٠ گرم از شكر و كره را با هم مخلوط كنيد و در قالب تارت به قطر ٢٠ سانتيمتر بریزید و فشرده سازید.
آنگاه قالب را در يخچال بگذاريد. سپس باقيمانده شكر و پنير خامهاي را با سرعت متوسط همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود و بعد تخممرغ را به آن بیفزائید.
حالا آبجوش، قهوه و دارچين را با هم مخلوط كنيد و به مايه پنيري اضافه كنيد و بعد خامه صبحانه را بيفزائيد.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب روی بيسكويت بريزيد و چیزکیک را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای ١٨٠ درجه سانتيگراد بپزيد.
همینکه چیزکیک خنک شد، آن را دستکم ٣ ساعت و يا يك شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
اینک چیز یک را با شكلات آبكرده و سس كارامل بیارائید.
روش تهیه سس کارامل
تمامی مواد را داخل ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا صاف و یکدست شود.