آشپزباشی- مریم امیری
آرد و پودر شكر را با كره مخلوط كنید و كره را با سرانگشتان به خورد آرد دهید. آنگاه گردو را بیفزائید.
سپس در ظرف كوچكی زردهی تخممرغ، وانیلین و آب سرد را با هم مخلوط كنید و به مواد بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حال خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و در یخچال نگهدارید.
پس از 20 دقیقه خمیر را با وردنه، به ضخامت نیم سانتیمتر، باز كنید و در قالب 20 سانتیمتری تارت پهن كنید.
روی آن را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و به مدت 10 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید.
بعد كاغذ و حبوبات را بردارید و دما را به 150 درجهی سانتیگراد كاهش دهید و 10 دقیقهی دیگر خمیر را بپزید.
همینکه نان تارت خنک شد کاسترد را رویش بریزید و به مدت 40 دقیقه، تارت را بپزید.
روش تهیهی كاسترد قهوه
قهوهی فوری، خامه و شیر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید.
آنگاه تخممرغها، زردهی تخممرغها و شكر را در كاسهای بریزید و با چنگال خوب هم بزنید.
و مایهی فراهمكرده را دوباره بجوشانید و آن را به تخممرغها بیفزائید و خوب مخلوط كنید.