آشپزباشی- مژگان فرهنگ
در ظرف مناسبی آرد، كره، شكر، نمك، زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند. آنگاه مخلوط را به ظرف دیگری منتقل كنید و بتدریج آب خنك را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.
اكنون دوازده عدد قالب كوچك تارت – تارتلت- را با خمیر بپوشانید و كف خمیر را با چنگال سوراخ كنید تا خمیر، در هنگام پختن پف نكند. اكنون قالبها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
پس از آن، تارتلت را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانی كه طلائی رنگ شود، بپزید. اكنون تارتلتها را از مواد میانی پر كنید و با فندق و پودر كاكائو تزئین نمائید.
روش تهیه مواد میانی
شكر، كره و خامه را در ظرف كوچكی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آنگاه حرارت را كم كنید و بدون هم زدن، آن را به مدت 2 دقیقه بجوشانید. سپس شكلات و خامه اضافی را به آن بیفزائید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود.