تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و در قالب پای به قطر 23 سانتیمتر بریزید و خوب بفشارید. آنگاه مایه میانی را فراهم كنید و آن را در قالب پای، روی بیسكویت بریزید. سپس مرنگ را فراهم نمائید و روی مایه میانی بریزید.
بعد به كمك پشت قاشق روی مرنگ را به شكل زیبائی بیارائید. حالا قالب را در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و پای را به مدت تقریبی 30دقیقه، یا تا زمانیكه روی مرنگ طلائی رنگ شود بپزید.
روش تهیه مواد میانی: زرده تخممرغها و شكر را با همزن برقی بزنید، وانیلین و آرد ذرت را بیفزائید و اندكی از شیر را به آن اضافه كنید. آنگاه باقیمانده شیر را بجوشانید و روی مایه تخممرغی بریزید.
سپس همه مایه را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. حالا شكلات را به آن بیفزائید.
روش تهیه مرنگ: سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه شكر را كمكم بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید.
یادآوری: میل كردن این دسر، چه گرم و چه سرد بسیار مطلوب و گوارا است.