تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
این تارت میوهی دلپذیر فرانسوی با استفاده از خمیر هزارلا، كرم و میوههای خوشمزه و آبدار تابستانی، میتواند عصرانه یا دسر مناسبی برای پذیرائی از میهمانانتان باشد.
آرد و نمك را در كاسهی مناسبی الك كنید و آب را كمكم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
سپس خمیر را به شكل توپ درآورید و برشی به شكل + رویش ایجاد كنید. روی آن را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. در این میان كره را رنده كنید و به شكل مستطیل درآورید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده از چهارطرف به شكل + باز كنید و كره را در وسطش بگذارید.
اطراف خمیر را روی كره بیاورید و مانند بقچه ببندید. اكنون رو و زیر خمیر آرد بپاشید و به شكل مستطیل 30 × 45 سانتیمتری باز كنید. با برس نرم آرد اضافی را بگیرید و خمیر را سه لا تا بزنید.
در این صورت مستطیلی به اندازهی 15×30 سانتیمتر به دست خواهد آمد. دوباره روی خمیر وردنه بكشید و آن را از طول باز كنید و دوباره سه لا تا بزنید.
تا زدن خمیر را شش بار تكرار كنید و هر بار خمیر را یك ربع در یخچال بگذارید. سپس خمیر را دو قسمت كنید و هر قسمت را به اندازهی تقریبی 25 × 50 سانتیمتر باز كنید.
اینك خمیر را به مربعهای 12/5 سانتیمتری ببرید و هر مربع را به شكل مثلث تا كنید. حال مانند شكل خمیر را برش دهید و به آن فرم دهید.
خمیرها را در سینی بچینید، رویشان زردهی تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 220 درجهی سانتیگراد قرار دهید.
سپس دمای فر را به 180 درجهی سانتیگراد كاهش دهید و یك ربع دیگر تارت را بپزید. همینكه تارت خنك شد، رویش خامه بمالید و با میوه بیارائید.