آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
قالب تارت كف برآمده به قطر 30 سانتیمتر را چرب و آردپاشی كنید. مایه خمیر، آب و یك قاشق چایخوری از شكر را در كاسه كوچكی بریزید، روی آن را بپوشانید و در جای گرم قرار دهید.
آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم در آید، تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مایه خمیر عمل آمده را نیز اضافه كنید. اكنون آرد الك كرده، نمك و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مایه را در قالب بریزید و در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود. سپس آن را روی پنجره سیمی برگردانید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود.
اكنون وسط تارت را با خامه فرم گرفته پر كنید و میوه دلخواهتان را بچینید و مایه رویه را با قلم مو روی میوهها بمالید تا براق و درخشان شود.
روش تهیه مواد رویه: آبمیوه، آرد ذرت، ژلاتین و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ و شفاف شود.