آشپزباشی
آرد و نمك را در كاسهای الك كنید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط سازید. آنگاه آب خنك را كمكم اضافه نمائید تا خمیری بهدست آید.
بعد خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و بهمدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آردپاشیده، با وردنه باز كنید و بعد در قالب چربكرده 23 سانتیمتری تارت پهن كنید.
حالا روی آن را با كاغذ روغنی بپوشانید و قدری حبوبات بریزید. قالب را در سینی بگذارید و در فر گرمشده با دمای 220 درجه سانتیگراد، به مدت
10 تا 15 دقیقه بپزید. بعد كاغذ و حبوبات را بردارید و مواد میانی را درون خمیر بریزید و دوباره بهمدت 35 تا 40 دقیقه با دمای 80 درجه سانتیگراد بپزید.
اكنون صبر كنید تا كاملاً خنك شود. آنگاه با خامهی فرم گرفته و شكلات رندهكرده تزئین كنید.
روش تهیه مواد میانی: شكلات و كره را با یكدیگر مخلوط كنید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا كاملاً صاف و یكدست شوند. بعد تخم مرغها و شكر قهوهای و وانیل را بیفزائید.