Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 20:51

تارتلت‌ موكاچینو

تارتلت‌ موكاچینو

shooroshirin6

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 250 گرم

 

كره سرد (خرد كرده) 150 گرم

 

نمك 1 پینچ

 

پودر شكر 2 قاشق سوپخوری

 

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

 

آب سرد 2-4 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی:

 

شكلات تلخ یا شیری (خرد كرده) 80 گرم

 

خامه صبحانه 2 قاشق سوپخوری

 

پودر قهوه‌ فوری 1 قاشق چایخوری

 

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

آرد را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، كره را بیفزائید و دستگاه را روشن كنید تا كره با آرد مخلوط شود و به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه نمك، پودرشكر، زرده‌های تخم‌مرغ و به میزان كافی آب به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت، در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و آن را در قالب‌های تارتلت به قطر تقریبی 5/6 سانتیمتر، پهن نمائید و روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نكند!

سپس قالب‌ها را در یخچال بگذارید و پس از گذشت 20-40 دقیقه، خمیر تارتلت را به مدت تقریبی 12 دقیقه، در فرم گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینك صبر كنید تا تارتلت خنك شود و بعد مواد میانی را درون تارتلت‌ها بریزید و 8 دقیقه دیگر، در فر بپزید.

همینكه تارتلت خنك شد، آن را به مدت تقریبی 20 دقیقه در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. در صورت دلخواه، هنگام پذیرائی روی تارتلت‌ها قدری پودر كاكائو بپاشید.

روش تهیه مواد میانی: شكلات، خامه و قهوه را در كاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش بگذارید تا شكلات آب شود. آن‌گاه این مخلوط را از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه كنار بگذارید تا خنك شود. حالا زرده‌های تخم‌مرغ و شكر را در كاسه‌ كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

 

برچسب ها: تارتلت‌موكاچینوتارت موکاچینودسر موکاچینودسر موکاموکاچینو تعداد بازديد: 2023 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است