تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
آرد را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، كره را بیفزائید و دستگاه را روشن كنید تا كره با آرد مخلوط شود و به شكل خرده نان درآید. آنگاه نمك، پودرشكر، زردههای تخممرغ و به میزان كافی آب به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت، در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و آن را در قالبهای تارتلت به قطر تقریبی 5/6 سانتیمتر، پهن نمائید و روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نكند!
سپس قالبها را در یخچال بگذارید و پس از گذشت 20-40 دقیقه، خمیر تارتلت را به مدت تقریبی 12 دقیقه، در فرم گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینك صبر كنید تا تارتلت خنك شود و بعد مواد میانی را درون تارتلتها بریزید و 8 دقیقه دیگر، در فر بپزید.
همینكه تارتلت خنك شد، آن را به مدت تقریبی 20 دقیقه در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. در صورت دلخواه، هنگام پذیرائی روی تارتلتها قدری پودر كاكائو بپاشید.
روش تهیه مواد میانی: شكلات، خامه و قهوه را در كاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش بگذارید تا شكلات آب شود. آنگاه این مخلوط را از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه كنار بگذارید تا خنك شود. حالا زردههای تخممرغ و شكر را در كاسه كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.