Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:00

تارتلت شكلاتی

تارتلت شكلاتی

shooroshirin3

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 250 گرم

 

پودر كاكائو 3 قاشق سوپخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

كره‌ سرد و خردكرده 150 گرم

 

شكر 40 گرم

 

آب سرد  2-3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ كرم گاناش

 

شكلات سیاه آبكرده 50 گرم

 

خامه 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تزئین تارتلت

 

مارمالاد زردآلو 3 قاشق سوپخوری

 

فندق برشته و خردكرده 50 گرم

 

میوه‌ فصل تازه  به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

قالب‌های تارتلت به قطر 10 سانتیمتر را چرب كنید. آرد، پودر كاكائو و نمك را در كاسه‌ای الك كنید. آن‌گاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان مواد را به شكل خرده نان در آورید. سپس شكر را اضافه كنید و بعد آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیر را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و به مدت 15 دقیقه در یخچال نگه‌دارید. بعد خمیر را در قالب‌ها بیندازید و اطراف آن را صاف و مرتب كنید. روی خمیر را با كاغذ بپوشانید و با حبوبات سنگین كنید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.

حالا كاغذ و حبوبات را بردارید و 10 دقیقه‌ دیگر خمیر را بپزید. همینكه نان تارت خنك شد، كرم گاناش را رویش بریزید و به لبه‌های خمیر مارمالاد بریزید و در فندق بزنید. اینك تارتلت‌ها را با میوه‌های دلخواه پر كنید.

 

برچسب ها: روش تهيه تارتلتمواد لازم تارتلتتارتلتتارتلت شكلاتیتارتلت با شكلاتآموزش تارتلت شكلاتیتهيه تارتلت شكلاتی تعداد بازديد: 1524 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است