آشپزباشی- افسانه ظروفی
آرد را در كاسهی مناسبی الك كنید، كره، شكر و نمك را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط نمائید. آنگاه خامه و آب سرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. در این میان مواد میانی را فراهم كنید.
حالا نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و در قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر پهن نمائید و بعد خردهنان را روی خمیر بپاشید.
اكنون مواد میانی خنك شده را بیفزائید و با باقیماندهی خمیر، روی تارت را بپوشانید. اینك اضافیهای اطراف خمیر را بگیرید و دو لبهی آن را به هم بچسبانید.
حال روی خمیر زردهی تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد میانی
پوست لیمو، آبلیمو، شكر و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و آب باقیمانده از آلبالوها را به آن بیفزائید.
آنگاه ظرف را روی حرارت قرار دهید و مخلوط را پیوسته هم بزنید تا شكر حل شود. سپس آلبالوها را بیفزائید و بعد از چند دقیقه، از روی حرارت بردارید.