تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
آرد و پودر شكر را در كاسة مناسبي بريزيد و كره را بيفزائيد. آنگاه كره را با نوك انگشتانتان با آرد مخلوط كنيد تا به شكل خردهنان درآيد. سپس پوست ليمو، زردة تخممرغ و آب سرد را بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير نرم و مناسبي حاصل شود.
خمير را در كيسة نايلوني بگذاريد و يك ساعت در يخچال نگه داريد. حالا خمير را روي سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقريبي 3 ميليمتر باز كنيد و در قالبهاي كوچك تارتلت پهن كنيد.
قالبها را در سيني بچينيد و تارتلت را به مدت تقريبي 10-12 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد بپزيد. همينكه تارتلتها خنك شدند ماية مياني را درونشان بريزيد و در يخچال بگذاريد تا ماية مياني سفت شود.
آنگاه باقيماندة ماية مياني را در قيف داراي ماسورة كنگرهدار بريزيد و روي تارتلتها را بيارائيد. در صورت دلخواه ميتوانيد از شكلات قهوه براي زيباتر شدن اين تارتلت استفاده كنيد.
روش تهية ماية مياني: شكلات را خرد كنيد و در كاسة مناسبي بريزيد. آنگاه خامه و آب را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بجوشانيد. سپس قهوه را بيفزائيد و ماية فراهم كرده را روي شكلات بريزيد و هم بزنيد تا شكلات آب شود. حالا كره را افزوده و مخلوط كنيد.