آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
آرد، نمک، پودر شکر و کاکائو را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را به آن بیفزائید تا به شکل خردهنان درآید. آنگاه زرده تخممرغ و آب را بیفزائید تا به صورت خمیر درآید.
سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید تا آماده باز کردن شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و آن را در قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر پهن کنید و 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
اکنون مواد میانی را روی آن بریزید و تارت را یک تا یک و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. سپس مواد رویه را رویش بریزید و تا هنگام مصرف در یخچال بگذارید. قبل از مصرف روی آن پودر کاکائو بپاشید.
روش تهیه مواد میانی: شکلات و خامه را به روش بنماری آب کنید. سپس قهوه را در آب جوش حل کنید و به شکلات بیفزائید. آنگاه بگذارید خنک شود.
روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.