آشپزباشی - افسانه ظروفی
کره، پودر شکر و مخلوط آب و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره آب شود و مخلوط فراهم کرده به نقطه جوش برسد.
آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط آرد و نمک را به مایه افزوده و مخلوط کنید. سپس ظرف را دوباره روی حرارت بگذارید و پیوسته مواد را هم بزنید تا خمیر شود و خمیر از ظرف جدا گردد.
حالا خمیر را از ظرف خارج کنید و بگذارید اندکی خنک شود. بعد آن را در کاسه همزن برقی قرار دهید و قدری با همزن بزنید.
آنگاه تخممرغها را یکی یکی و با فاصله زیاد از هم، به خمیر بیفزائید و هر بار به اندازه کافی مایه اکلر را با همزن برقی بزنید تا تخممرغها جذب خمیر شوند و خمیر شل نشود!
اکنون وانیل را اضافه کنید و مایه به دست آمده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره B1 بریزید.
سپس سینی شیرینیپزی را قدری چرب کنید و مایه اکلر را به شکل زیگزاگ روی سینی بریزید (اندازه اکلرها به دلخواه شماست).
حالا اکلرها را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. پس از پخت، اکلرها میباید طلائیرنگ شوند و داخلشان کاملا خالی باشد.
همینکه اکلرها خنک شدند، داخلشان را با کرم پنیر پر کنید و با میوه بیارائید و رویشان پودر شکر بپاشید.
روش تهیه کرم پنیر: پنیر ماسکارپونه، پودر شکر و پوست لیمو را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه همزن را خاموش کنید و خامه همزده قنادی را به مخلوط پنیر بیفزائید و با لیسک هم بزنید تا کرم صاف و یکنواختی حاصل شود.
سپس کرم فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره کنگرهدار بریزید و اکلرها را پر کنید.