آشپزباشی - شبنم مدیر دهقان:
روشتهیه
فر را با دمای 150درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را به اندازة 42×35 سانتیمتر چرب نمائید. آنگاه کره را در کاسة مناسبی بریزید و قدری هم بزنید تا نرم و یکنواخت شود. سپس پودر شکر، دارچین، شیر و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا آرد را بیفزائید و مواد را با هم مخلوط سازید تا خمیر نرمی حاصل شود. اکنون روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در دمای محیط نگه دارید. آنگاه خمیر را درون سینی پهن کنید و مواد رویه را رویش بریزید و به اندازة دلخواهتان برش بزنید و رویش پرک بادام و شکر رنگی بپاشید. اینک سینی را در فر بگذارید و بیسکویت را به مدت تقریبی 20 -30 دقیقه بپزید. بیسکویتها را روی پنجرة سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیة رویه بیسکویت
سفیدة تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و قدری هم بزنید تا کف کند. سپس شکر را کم کم بیفزایید و به همزدن ادامه دهید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود.